Leo Vos tuinspecialisten is al meer dan 40 jaar een begrip in en rond ’t Gooi. Dag in dag uit werken onze specialisten vol passie aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van onze tuinen. Samen met u zorgen wij voor een tuin die perfect bij u en uw woning past.

Wat wij doen.

Aanleg

Ontdek onze out-of-the-box benadering voor tuinontwerp. Wij verrassen klanten met mogelijkheden die binnen hun eisen passen. Met een creatieve geest, nauwkeurige metingen en hoogwaardige materialen creëren we tuinen die perfect bij u en uw woning passen. Onze 40 jaar ervaring vormt de basis, terwijl we tegelijkertijd de nieuwste trends en innovaties omarmen. Uw wensen zijn de sleutel tot een uniek tuinontwerp.

Renovatie

In plaats van de hele tuin direct op de schop te nemen, laten wij de klant graag inzien dat bepaalde delen van de tuin goed passen bij de wensen voor de nieuwe tuin, en dat deze maar kleine aanpassingen nodig hebben. Daarbij kan efficiënt gebruik van bestaande materialen er in beide gevallen voor zorgen dat een tuin op een kostenefficiënte manier gerenoveerd wordt. Maar ook kleine aanpassingen aan een bestaande tuin vallen hieronder. Wij inspireren u graag tot de renovatie mogelijkheden van uw tuin!

Onderhoud

Voor een nieuwe of bestaande tuin geldt dezelfde regel: onderhoud is kwaliteitsbehoud. Niet alleen de organische elementen, zoals planten en bomen, maar ook bestrating, beregening en de constructies in uw tuin zijn aan onderhoud onderhevig. Als uw tuin door ons wordt onderhouden, blijven wij te allen tijde betrokken en attenderen u op de ontwikkelingen van uw tuin.